Spørgsmål & Svar - HappyHelloSpørgsmål & Svar - HappyHello

Spørgsmål & Svar

Du har helt sikkert nogle spørgsmål til HappyHello og vi er prøvet at komme dig i forkøbet, så du såvidt muligt kan få svar på dine spørgsmål. Vi har nedenfor listet de oftest stillede spørgsmål med besvarelse.


Skulle der være nogle spørgsmål du ikke fik svar på kan du altid blot sende en mail til os på hej@happyhello.dk, hvor vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.


Hos HappyHello kan du hver måned bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barn gennem kreativ leg. Du kan blive en del af HappyHello-familien, hvis du er gravid eller har et barn på op til 6 år.


Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie - således at kufferten bidrager til udviklingen af dit barn. Du har også mulighed for selv at sammensætte din kuffert ud af alle vores produkter, som du som en del af familien får eksklusiv adgang til at købe til kun indkøbsprisen.

Sammensæt selv din kuffert eller få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. 

Alle kufferter og køb bliver afsendt én gang om måneden med GLS.