Sådan fortæller du den gode nyhed! 7 utrolig morsomme, sjove og kreative måder at fortælle du venter en lille! - HappyHelloSådan fortæller du den gode nyhed! 7 utrolig morsomme, sjove og kreative måder at fortælle du venter en lille! - HappyHello

Sådan fortæller du den gode nyhed! 7 utrolig morsomme, sjove og kreative måder at fortælle du venter en lille!

  • 0 comments
dengodenyhed

Èn af de største glæder ved at blive gravid, er at skulle dele den gode nyhed med de kommende bedsteforældre, mostre, onkler, oldeforældre etc., som forhåbentlig bliver lige så glade som du og din partner. Måske er det første gang du er gravid og derfor ønsker at det skal være en speciel og mindeværdig oplevelse at skulle fortælle den gode nyhed til familien.

Vi har her lavet en liste med 7 sjove og anderledes måder at fortælle at der er en lille ny på vej.

 

  1.    Scanningsbillede

En meget traditionel måde at fortælle den gode nyhed på, er at give hvert familiemedlem et scanningsbillede i gave af den lille spunk i maven. Man skal til nakkefoldsscanning i uge 11-13, så det er ret lang tid at skulle holde tæt, hvis man allerede finder ud af at man er gravid i uge 4/5. MEN man kan dog tage til en tidlig scanning i uge 7, hvis man ikke kan holde ud at vente så længe. Uanset hvad vil familien blive lykkelige over at få sådan en dejlig nyhed at vide!

1

→ Har du hørt om HappyHello? Mød Maria som fortæller om konceptet her

  1. Lav en invitation til baby’s første fødselsdag

Ønsker du en lidt sjov måde at fortælle det på, hvor du ikke selv skal sige noget, kan du lave en invitation hvor der evt. kan stå:

”Kære (navn eller titel på familiemedlem)

Det vil glæde mig at se dig til min fødselsdag cirka d. (terminsdato). Festen bliver holdt på (sygehuset hvor du skal føde), det er endnu ikke bestemt hvad tid.

Jeg håber at du vil komme og fejre mig.

Kærlig hilsen

Dit kommende barnebarn”

Hvis du giver invitationen, som var det bare en du skulle aflevere videre, så er overraskelsen total og mon ikke den kommende mormor vil blive henrykt? 😉

2

 

  1.    Pak en lille ting ind

Ønsker du at sige det på en lidt mere simpel måde, kan du fx pakke en sut, en ble eller den positive graviditetstest ind. Familien vil for det meste forstå hintet med det samme, og herefter kan du nok godt regne med et par våde øjne.

3

 

  1.    APPELSIIIIIIIIN

Ønsker du inderligt at tage fusen på hele familien på samme tid, så er det her virkelig en perfekt måde for dig!

Det du skal gøre er at tage et kamera med til et familiearrangement. Du fortæller familien at du ønsker et godt billede af dem alle sammen. Når de så er stillet an til portrættet, så holder du eller din partner knappen nede og idet I tager billedet, så råber du ”JEG ER GRAVID”.  Det skal der nok komme et par sjove billeder ud af, hvor familiemedlemmernes ansigtsudtryk forvandler sig lynhurtigt. Dér har I så nogle hylende morsomme minder, som I en dag kan vise til jeres lille spire.

4

→ Prøv en af de populære kufferter fra HappyHello her

  1.    Julegave

Er det op til jul at I skal fortælle den gode nyhed, så kan I pakke en sød lille genstand ind eller et kort hvor der fx står ”I skal være bedsteforældre”, som de skal åbne samtidig. Så er det bare med at afvente de (forhåbentlig) gode reaktioner. Tror de kommende bedsteforældre vil synes det er en perfekt julegave!

5

 

  1.    Jeg skal være storesøster/storebror

Er I så heldige allerede at have barn nr. 1, så kan I få den lille til at fortælle det på sin helt egen måde til familien. I kan dog også lave en T-shirt til den kommende storebror/storesøster, hvor der står ”Jeg skal være storebror/storesøster!”. Hvis den lille render ru

ndt med sådan en T-shirt på til et familiearrangement,  kan det godt være at der går lidt tid før den er feset ind, men der er næsten garanteret store jubelscener.

6

 

  1.    Sig det med et digt

Hvis I er lidt mere poetiske anlagt, så kan et sødt digt i en ramme være en sød og sjov måde at fortælle den gode nyhed på.

Fx

”I kan ej med det samme

fyldet få til denne ramme

Men til august dette år

I et dugfriskt billede får

For storken den vil komme

Inden sommeren er omme.”

 

7

 

→ Bliv en del af HappyHello-familien i dag!

happyhello-annonce-april-maj-juni-annonce-stor-tekst

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *