Lalandia lancerer Baby-lounge - HappyHelloLalandia lancerer Baby-lounge - HappyHello

Lalandia lancerer Baby-lounge

  • 0 comments
gavecheck_happyhello

Som mange af jer nok ved så fylder HappyHello 1 år, hurraaaaaa! Det vil Lalandia gerne være med til at fejre, derfor har de sponsoreret et gavekort på 3.000 kr. til et af deres skønne feriecentre, som vi nu udlodder til én af jer! (se konkurrence i bunden af dette indlæg).

Lalandia byder på sjov og underholdning for både børn og voksne, men hos især børnene er det et hit. Lalandia tilbyder bl.a. et stort vandland, i Billund er det faktisk Nordeuropas største, legeland, bowlingbaner, skøjtehal og meget mere!

I Lalandia er der plads til alle og nu er der også plads til de helt små! Nu lancerer Lalandia nemlig deres nye baby-lounge, hvor der kan slappes af på børnenes præmisser. Den nye baby-lounge vil gøre det muligt for mødre/forældre med babyer, at pusle om dem i en rolig og tryg atmosfære.

 

baby-lounge-1

Kunne du tænke dig at være med i fødselsdagskonkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til et af Lalandias feriecentre, så kan du sådan her:

 

HappyHello-familien fejrer 1 års fødselsdag! ???? Vind et weekendophold til Lalandia for hele familien! ? ? ?

Det er nu et år siden HappyHello-familien blev til, og det fejrer vi det næste lange stykke tid! ??? Husk at læs med i bunden af denne beskrivelse, da du får muligheden for at deltage i flere kommende konkurrencer mm. ?Men nu! Er dine unger også nogle vandhunde og tossede med vandrutsjebaner og legeland? Og kunne du tænke dig at forkæle hele familien med en tur i Danmarks største vandland – nemlig Lalandia?

Så er det her lige noget for dig! ? ? ???

I forbindelse med HappyHellos 1 års fødselsdag udlodder vi nemlig et gavekort til Lalandia på 3.000 kr. til en heldig vinder og tre HappyHello gavekort til personens venner eller veninder ??? Du optjener ét lod pr. nedenstående opgave du udfører. Alle dine lod er med i den samlede lodtrækning. Det vil altså sige, hvis du opfylder alle nedenstående opgaver optjener du i alt 6 lod i konkurrencen ? ? ? ?

1. Synes godt om HappyHello på Facebook.

2. Fortæl 3 veninder om fødselsdagskonkurrencen (er du den heldige vinder får disse tre veninder et gavekort til de populære HappyHello kufferter).

3. Følg HappyHello på vores Instagram.

4. Tilføj HappyHello på Snapchat (happyhello.dk – du kommer med bag om kulisserne og ser hvordan kufferterne bliver til samt møder familien bag).

5. Skriv en fødselsdagshilsen fra dig og dit barn og læg det op på enten vores Facebookvæg og eller billede på Instagram med hashtag: #happyhellodk

6. Besøg www.happyhello.dk og indtast dit barns alder for at se vores pakker (se også alle de skønne børn og de populære kufferter).

Husk! ? Du optjener et lod i konkurrencen for HVER opgave du løser! Deltag i legen og lad os skabe en kanon fødselsdag for både dig, dine venner/veninder og alle andre der er en del af HappyHello – jo flere lodder desto større er oddsene for at din familie vinder! ? ? ? ???

Er du nybagt mor? Og har du en lille én som måske ikke er så vandglad som de større børn? Så frygt ej for præmien! For i Lalandia Rødby og Billund er der nemlig også plads til de helt små. Lalandia kan nu byde velkommen i de nye baby-lounges, hvor de helt små er i centrum og der er fred og ro til at pusle om de allermindste ???

Klappe-kage samt held og lykke til alle i konkurrencen! Husk at hold øje med vores sociale profiler på Facebook, Instagram og Snapchat, hvor der skiftevis i den kommende tid vil blive annonceret endnu flere konkurrencer, spændende tiltag, samt eksklusive tilbud til dig som følger os! ????

Den heldige vinder af et gavekort på 3.000 kr. til Lalandia, samt dennes veninder der vinder HappyHello kufferter, annonceres søndag d. 16. oktober på alle vores sociale profiler ????

 

Er du ikke den heldige vinder af vores fødselsdagskonkurrence, så kan du alligevel bestille dit weekendophold med familien her: www.lalandia.dk

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *