Mangler du job? Vi søger lige nu en "superhelt" - måske er det dig? - HappyHelloMangler du job? Vi søger lige nu en "superhelt" - måske er det dig? - HappyHello

Mangler du job? Vi søger lige nu en “superhelt” – måske er det dig?

  • 0 comments
happyhello-superhelt-job

Gider du heller ikke gå med aviser hele vinteren i regnvejr? Tømme stinkende flaskeautomater – ja eller blive ringet efter når fru. jensen har spildt rødbeder ud over hele gulvet i supermarkedet?

Vi kan godt forstå dig! Vi søger lige nu den absolut vigtigste legekammerat m/k under 18 år og med 20-25 timer i sandkassen om måneden. En ung “superhelt”, der skal være med til at give alle de skønne HappyHello-familier den bedste oplevelse hver eneste måned.

– Gør din mor stolt, og bliv en del af en legende hverdag hos HappyHello A/S.


Vi har haft alle ovenstående jobs – og derfor ved vi at du fortjener bedre!

Lad mig fortælle dig, hvordan vi havde det, da vi var i præcis disse jobs: Vi orkede ikke at gå med aviser om vinteren fordi vi blev våde, snottet og så var det møg kedeligt samtidig med vi ikke følte vi gjorde en forskel – men værst af alt, vi kunne ikke selv bestemme vores arbejdsdage!

At tømme stinkende flaskeautomater var heller ikke det fedeste. Husker ofte vi blev råbt af gennem hullet: “hvorfor kører maskinen nu ikke igen!”, “kom nu og orden maskinen – jeg har travlt!”, “hvorfor kan jeg ikke indløse mine flasker med tyske pantmærker!”. Råbene kom ofte fordi butikkens “klokke” ikke virkede og kunden havde stået der i nu 10 min, mens vi havde haft hænderne og hele vores tøj nede i gamle ølsjatter med aske – vi husker stadig stanken som hænger ved.

Ofte så nåede vi akkurat lige at få ølsjatterne, som folk brugte som askebærer ned over os – hvor kort efter den bestemte stemme i højtalerne kaldte; hvilket vi godt vidste betød at fru Jensen havde komme til at skubbe en kvart palle med rødbeder ned i midtergangen. Nu vidste vi opgaven var endnu mere ulækker end den seneste i flaskeautomaten!

Som sagt – Vi mener du fortjener bedre!

 

Du vil blive vores vigtigste medarbejder!

Det er ikke for sjov at vi søger en “superhelt”, da mindre ikke kan gøre det. Du bliver nemlig vores vigtigste medarbejder. Uden dig vil vi ikke være i stand til at sende tusindvis af kufferter ud til familier i hele landet, som har fokus på at stimulere og udvikle børn.

Du vil få det overordnede ansvar for, at der altid er kufferter til pakkeholdet, at der dufter dejligt på kontor og lager samt at spise store dele af vores slik samt kage, da vi andre ellers får ondt i maven. Derudover vil der være diverse ad hoc opgaver.

 

Gør din mor stolt, dig selv rig på gode oplevelser og skab glæde i tusindvis af børnefamilier.

Vi tilbyder fantastiske muligheder på en ung og familiær arbejdsplads – og så skader det nok ikke, når du fortæller mor at du får fleksible arbejdstider, ansvar fra dag ét, god løn og den bedste “plejefamilie” hver eneste gang du møder ind på “arbejde” i Korsør.

Send en mail til Jonas på jonas@happyhello.dk med emnet: “Superhelt melder sin ankomst”, hvis jobbet kunne være noget for dig vedhæft gerne foto. Vi vil løbende tage samtaler, indtil den rette “superhelt” er klar til at sprede glæde til en masse børnefamilier.

Ønsker du at vide mere om HappyHello A/S kan du se en kort film og læse nærmere her: www.happyhello.dk/om-os

Klappekage fra hele HappyHello-familien.


skaermbillede-2016-09-29-kl-17-54-24

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *