Sådan udvælges produkterne til barnets udviklingsstadie - HappyHelloSådan udvælges produkterne til barnets udviklingsstadie - HappyHello

Sådan udvælges produkterne til barnets udviklingsstadie

  • 0 comments
maria-happyhello-profil

Sådan udvælger eksperterne fra HappyHello produkter til din kuffert, så det passer til dit barn og dets udviklingsstadie.

Har du nogensinde tænkt over, hvordan HappyHello udvælger de specifikke produkter og dets sammensætning til din månedlige kuffert, så det bidrager til dit barns udvikling? Du kan nu få svaret her! Læs med og få et større indblik i, hvordan produkterne nøje bliver udvalgt til dit barn.

Hos HappyHello har det fra dag ét været vigtigt, ikke at gå på kompromis med sammensætningen af produkterne til dit barn, da vi ønsker at udfordre, udvikle og stimulere dit barn måned efter måned, i takt med udviklingen på dit barn.

 

Et stærkt team af fagudannede sikrer dit barn de rigtige produkter!

Du skal møde Maria, hun er nemlig indkøber hos HappyHello og derudover, er hun mor til to småbørn; charmetroldene Alberte og Axel. Maria har været med til at starte HappyHello, samtidig er hun uddannet pædagog med speciale i småbørn, og har efterfølgende studeret i småbørns almene udvikling.

Maria har i dag sammensat, et stærkt team af faguddannede eksperter hos HappyHello, som er med til at teste og vurdere de enkelte brands og produkter, samt sammensætte produkterne til de månedlige kufferter, så de passer bedst muligt til dit barn ud fra tanken om, at dit barn skal udfordres og stimuleres gennem kreativ leg.

 

Udviklingsstadiet er det vigtigste parameter for dit barns kuffert

Når du starter dit medlemskab hos HappyHello, tages der udgangspunkt i udviklingsstadiet svarende til dit barns alder – medmindre du allerede har kendskab til, at dit barn ligger i et udviklingsstadie, som ikke er svarende til barnets alder. Det kan både være dit barn er meget fremmelig, eller blot lidt længere bagud iht. udviklingen. Som udgangspunkt passer udviklingsstadiet på rigtig mange af vores medlemmer iht. deres alder. Men hvad hvis den ikke passer?

Når du som medlem modtager din første kuffert og den enten ikke udfordrer den lille nok, eller nogle af produkterne er lidt svære for den lille at hoppe i krig med – så begynder det faglige arbejde for alvor for Maria og hendes team. Det er nemlig her de skal ind og finde det rette udviklingsstadie til den lille. Det gør at de fremtidige kufferter hver måned kan udfordre, stimulere samt udvikle den lille. Når udviklingsstadiet er det rette, vil barnet opleve endnu større glæde ved kufferten.

 

Udvalgt på baggrund af omfattende test og research

Det er en lang og meget omfattende proces, når der skal vælges nye brands og produkter, samt laves sammensætninger af din HappyHello kuffert. Dette er til for, at du får den bedste oplevelse iht. dit barns udviklingsstadie, og modtager produkter som ikke skader dit barn og indeholder farlige stoffer.

Vi kender alle til “vi anbefaler mærkningerne” på legetøjet. Altså f.eks. +3 mdr. så anbefaler producenten at barnet ikke leger med produktet uden opsyn, hvis de er under 3 måneder, da det så kan være farligt for barnet, hvis de f.eks. sluger mindre dele på legetøjet eller lignende.

Men vidste du, at disse anmærkninger ikke omhandler, hvor gammelt barnet er når produktet udvikler og udfordrer dem mest? Ovenstående anmærkninger går oftest fra 3-6-12 mdr. osv. og gør at du som forbruger, ikke giver dit barn legetøj, som de kan komme galt afsted med.

Denne anmærkning er en god rettesnor, så du som mor eller far ikke kommer galt afsted med den lille. Men vidste du at denne anmærkning ikke fortæller noget om, hvor gammelt dit barn kan være for at lege med produktet? Det vil altså sige et produkt, hvor der står +3 mdr. ofte kan være bedre til udfordre og udvikle den lille i en alder på 5 mdr. gammelt svarende til hans/hendes udviklingsstadie er 5 mdr.

For at kunne give dig og dit barn den bedste månedlige oplevelse af produkter, har vi derfor hos HappyHello sammensat et stort testhold af børn, som dækker alle vores udviklingsstadier. Dette gør, at vi kan teste alle vores potentielle nye produkter nøje, iht. hvordan barnet leger med produktet i netop dette stadie. På denne måde sikrer vi os, at dette produkt passer bedst muligt til udviklingsstadiet på det pågældende barn.

Når vi kender til brands og produkter som er bedst for de små i de specifikke udviklingsstadier, så sammensætter Maria og hendes hold kufferterne, så de bidrager bedst muligt til at udvikle, udfordre og stimulere barnet gennem kreativ leg.

De faguddannede sammensætter kufferterne, på baggrund af deres store viden og praktiske erfaringer med børns udvikling, og i hvilket stadie det er vigtigt for barnet, at udvikle de forskellige egenskaber og sanser. Der kan i kufferterne være fokus på udvikling af alt fra finmotorik, kreativitet, fantasi, rytmik, koordination, grovmotorik, sprog, sanser og meget mere.

 

Har du flere spørgsmål? 

Vi håber, at denne artikel gav dig et lidt bedre indblik i, hvordan vi hos HappyHello udvælger de helt rette produkter, til lige netop dit barn måned efter måned. Har du nogle spørgsmål så send os endelig en mail på hej@happyhello.dk så sidder vi klar, til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *