Sådan kan du bruge din LED Light bulb fra Day til sjov med dine børn - HappyHelloSådan kan du bruge din LED Light bulb fra Day til sjov med dine børn - HappyHello

Sådan kan du bruge din LED Light bulb fra Day til sjov med dine børn

  • 0 comments
Screen Shot 2017-02-06 at 4.05.46 PM

Sådan kan du bruge din LED Light bulb fra Day til sjov med dine børn

16559244_10153996493491792_44082837_n

En LED pære fra mærket Day, som kører på batteri kan skabe helt nyt liv og hygge hjemme i jeres familie. Den er fremstillet i plastik så den ikke er skrøbelig, derfor skal du ikke være bekymret for at den går i stykker når de små leger med den. Derudover bliver pæren heller ikke varm, så børnene kan ikke brænde sig på den. Light bulb fra day er at finde hos HappyHello fordi vi har set et stort potentiale i den ledningsløse pære. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser når du tænker på alt den kreative leg og hygge pæren indbyder til.

 

Vi har sammensat en liste med nogle ideer til dig og dine børn, som vi er sikre på i kunne få meget sjov med.

 

Belysning til hulen, teltet, tipien, hemsen, loftrummet (listen er lang)

Du kan bruge den til hulen du bygger med spisebordsstolene eller under spisebordet med tæpper henover. Her er den ideel til lidt lys uden at man skal have strøm længere væk fra. Det er også meget populært for børn i dag, at sove i telt i haven eller at have tipier stående på enten værelset eller i stuen og her er day pæren altså helt ideel som belysning fra loftet. Den kan også bruges, hvis i har andre små “gemmesteder” eller “hyggesteder” til jeres børn, som f. eks. hems, loftrum eller lignende.

Screen Shot 2017-02-06 at 11.25.01 AM  Screen Shot 2017-02-06 at 3.14.39 PM

Belysning når i er på farten

Den kan også tages med på farten, enten i bilen, campingvognen eller i vognen på cyklen. Her kan den bruges så dine børn kan læse, kigge i billedbøger eller andet imens i er på farten. Day pæren er også nem at tage med som lommelygte, når man skal på udflugt eller på lejrtur med børnehaven eller skolen.  

 

Til godnat (gyser-) historien

Hvis dine børn er store nok til at kunne lide et godt gys, kan den også bruges til den klassiske gyser effekt med lys nede fra hagen og op. Til de yngre kan den bruges til, at lave skyggefigurer på væggen, ved hjælp af hænder eller arme som et indspark til godnathistorien.

Screen Shot 2017-02-06 at 3.39.05 PM Screen Shot 2017-02-06 at 3.35.20 PM

Screen Shot 2017-02-06 at 3.35.40 PMScreen Shot 2017-02-06 at 3.35.49 PM

Forskellige former for natlamper til den lille

Day pæren kan bruges som vågelampe til barnet, som gradvist skal vænne sig til at sove i mørket. Den kan evt ligge på natbordet eller hænge på kanten af sengen.

Screen Shot 2017-02-06 at 11.05.33 AMHvis man er den mere kreative type, har vi en lidt udvidet idé til en natlampe, nemlig en ”lyssky”, som kan bruges på børneværelset. Sådan én kan man lave ved købe en stort stykke vat og så forme det(skyer har heldigvis mange forskellige former) også placere lampen indeni. Dette danner altså en fin lyssky dit barn kan ligge og kigge på, inden de falder i søvn. Selve snoren i pæren kan derefter bruges til ophæng fra loftet. 

 

 

 

Lege med lys som er garanteret sjov for familien

Der er også flere lege som bruger lyset. Vi har udvalgt to lege vi vil dele med jer, som du også kan udvikle på eller bare lade dig inspirere af.

Legen “En tav i natten”

Den første leg går ud på, at du lægger en masse ting (legetøj, bøger, tøj-dele eller andet) på midten af gulvet. Derefter får børnene(kan være alt fra 1 til 10) et minut til at kigge på alle tingene og forsøge at huske dem, og derefter bedes de slukke deres lampe. I mørket fjerner tyven (mor eller far) en ting fra samlingen og siger derefter til når børnene må tænde lyset igen. Nu gælder det om for børnene at udpege den ting de mener er forsvundet. De får point for hver gang de svarer rigtig og ledetråde kan gives, hvis det ikke lykkedes i første forsøg. Denne leg kan du selv bestemme længden på, alt afhængig af hvor mange ting du lægger i midten fra start af. Legen styrker børnenes hukommelse, da det er en sjov måde at få trænet, sin huskeevne.

Fælles historie

Den anden leg hedder “Fælles historie”, og den hjælper med at træne dit barns fantasi. Den kræver dog at dit barn eller børnene du leger med, er i stand til at tale i hele sætninger. Det siges at børn har den bedste fantasi, men hvis de ikke bliver ved med at træne den kan den langsomt forsvinde, hvilket vi mener ville være en skam. Derfor er det vigtigt at du som forældre bliver ved med at udfordre sit barns fantasi. Det legen går ud på er, at i sidder sammen, (i kan være så mange som i vil) og derefter starter mor eller far en historie ved at sige den første sætning eller to. Herefter stopper mor eller far og peger med lampen på det barn, som nu skal fortsætte historien. Der kan peges på et nyt barn lige så hurtigt i har lyst til og i bestemmer selv hvornår historien er slut, da i altid kan bryde ind og fortælle en slutning. Denne leg kan også bruges i stedet for en almindelig godnathistorie.

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *