Så mødre, nu er det tid til lidt forkælelse! - HappyHelloSå mødre, nu er det tid til lidt forkælelse! - HappyHello

Så mødre, nu er det tid til lidt forkælelse!

  • 0 comments
16997013_10210000480106473_762263474_n copy

Til alle de dejlige mødre!

Vi er fuldt ud klar over at som nybagt mor er ens prioriteringer 100% på den lille ny og det er hans eller hendes velbefindende man har i tankerne. Ens egne søvn- og bade-rutiner går igennem noget af en forandring. Men i takt med at man bliver mere og mere dus med det at være mor, kan disse afbræk fra gylp og bleer, blive ret vigtige for at man trives og har det godt. Man kan for eksempel tage en lur, gå en lille tur eller nyde et dejligt bad.  Det er alle fine måder at få et pusterum og få renset ens sind.

Hvis man er mest til et dejligt bad kan denne lækre massagehandske fra Elina beauty basics helt sikkert bruges. Den kan i kombination med en dejlig bodyscrub eller wash, give et lille indtryk af afslapning og velvære for den nye mor i en ellers hektisk hverdag.

Massagehandsken renser huden i dybden og fjerner effektivt døde hudceller og efterlader derudover huden blød og sund. Brugen af en skrubbehandske kan også på længere sigt medvirke til mindre appelsinhud og en generelt spændstigere hud. Den er også perfekt inden sommer til at få skrubbet huden helt ren og klar til en smuk sommerglød. Derudover virker det beroligende da det er behageligt at bruge den. Et dejligt bad kan bruges til at lade batterierne op og få fornyet energi til at give den gas som mor, det er nemlig helt okay at have brug for tid til sig selv engang imellem.

Massagehandsken er kun beregnet som en lille ting til den nybagte mor og bør ikke bruges til børn.

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *