Vi lancerer HappyHello 2.0! HappyHello som du kender det i dag - nu bare med endnu flere fordele! - HappyHelloVi lancerer HappyHello 2.0! HappyHello som du kender det i dag - nu bare med endnu flere fordele! - HappyHello

Vi lancerer HappyHello 2.0! HappyHello som du kender det i dag – nu bare med endnu flere fordele!

  • 0 comments
happyhello-shop-udenknap

Vi lancerer HappyHello 2.0! HappyHello som du kender det i dag – nu bare med endnu flere fordele!

Nøøøøj, hvor er vi glade for at kunne præsenterer dig og din familie for endnu flere fordele. Vi har knoklet (rigtig meget) de sidste små fire måneder på at få udviklet den fedeste fordel til alle i skønne HappyHello-familier.


Vi har gjort det muligt for dig at sammensætte din egen kuffert

HappyHello er alt det du kender fra tidligere – men nu bare endnu mere. Vi har oplevet medlemmer har efterspurgt selv at kunne præge produkterne i deres kuffert og vi er super stolte over at kunne fortælle at dette nu er muligt hos HappyHello.

Som noget helt nyt kan du som medlem nu også selv sammensætte din månedlige kuffert ud fra godt 1.000 af vores produkter og det mest populære mærker, hvor flere kommer til hver eneste dag. Du har som en del af HappyHello-familien eksklusiv adgang til markedets absolut bedste priser, når du sammensætter din månedlige HappyHello kuffert.


Tilpas din HappyHello kuffert, så den passer til din families behov

Vi har som sagt udviklet muligheden for du også selv kan sammensætte din kuffert, så det er muligt for din familie at bestille en HappyHello kuffert, som passer til jeres ønsker, interesser, budget og behov. Dertil vil du også have adgang til flere produkter, som nødvendigvis ellers normalt ikke kunne være at finde i en HappyHello kuffert grundet størrelse og pris.

At udfordre, stimulere og udvikle dit barn gennem kreativ leg er utroligt vigtigt for HappyHello, som det altid har været. Da vi nu også giver dig som medlem muligheden for selv at sammensætte din kuffert har det derfor været utroligt vigtigt for os at du online på alle produkter kan se, hvordan og hvilke egenskaber det enkelte produkt kan udvikle, når den lille og resten af familien går i krig med den kreative leg i hjemmet.

Betal fra kun 87 kr. om måneden for at blive en del af HappyHello-familien. Når du er en del af vores familie vil du få eksklusiv adgang til alle vores fordele. Du kan selv på vores hjemmeside bestemme om du ønsker en af vores eksperter til at sammensætte en af de populære kufferter, som er tilpasset til dit barns køn og udviklingsstadie – eller vælge selv at sammensætte din egen kuffert med dit produkter din familie ønsker lige netop nu. Du kan bestille en kuffert hver måned og til markedets absolut bedste priser.

Ønsker du nu at tilmelde dig automatisk ekspert kuffert, så er det eneste, som du skal gøre at:

  1. Log ind på https://happyhello.dk/konto/
  2. Tilvælg automatisk ekspert kuffert ved at sætte flueben i boksen
  3. Tryk derefter ja tak!

POP-UP BILLEDE
(Sådan ser skærmbilledet ud, når du tilmelder dig)

Vi er selv helt vildt begejstrede for, at det nu er muligt at tilmelde sig en automatisk ekspert kuffert og der er heller ikke andet end fordele for dig ved at tilmelde dig allerede i dag. Du glemmer ikke at bestille din kuffert og du går derfor heller ikke glip af et besøg i en pakkeshop for at hente din HappyHello ekspert kuffert hver eneste måned. Du slipper for forudbetalting og -bestilling, det hele sker jo automatisk. Og sidst men ikke mindst så kan du altid tilføje lidt ekstra lækkerier fra HappyShop til din automatiske ekspert kuffert – der er derfor ikke andet at sige, end se så at kom igang…


Jeg er medlem – ændrer dette noget for mit medlemskab?

Nej overhovedet ikke! Dit medlemskab vil forsætte som altid, hvor du fast hver måned modtager en kuffert sammensat af vores eksperter. Ønsker du dog at have adgang til selv i fremtiden hver måned at kunne vælge mellem en ekspert kuffert eller selv at sammensætte en kuffert fra HappyHello? Så skriver du blot en mail til hej@happyhello.dk med emnet: “Skift medlemskab”, så ryger du automatisk over i det andet medlemskab med samme antal måneder som du tidligere har valgt. Bemærk der kan gå op til 24 timer her i starten før du modtager din nye adgang.

Du vil så for den kommende afsendelse modtage en ekspert kuffert som altid, men du vil allerede få adgang til de andre fordele og allerede for f.eks. maj måned bestemme om du ønsker en ekspert kuffert eller selv at sammensætte din kuffert. Hvilket du kan gøre allerede når du har fået adgang.


Kender du os ikke allerede?

Hos HappyHello kan du hver måned bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barn gennem kreativ leg. Du kan blive en del af HappyHello-familien, hvis du er gravid eller har et barn op til 6 år.

Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie – således at kufferten bidrager til udviklingen af dit barn. Du har også mulighed for selv at sammensætte din kuffert af alle vores produkter, som du som en del af familien får eksklusiv adgang til.

Sammensæt selv din kuffert eller få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulerer dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg.

 

Det får du med i dit månedlige medlemskab af HappyHello 2.0?

  • Adgang til godt 1.000 populære produkter fordelt på de mest populære mærker med op til 85% besparelse (nuværende gennemsnitlig besparelse er 50%). Du kan se på alle produkter, hvorledes de kan udvikle dit barn gennem kreativ leg.
  • Mulighed for at købe den populære HappyHello ekspert kuffert til kun 199 kr. som er sammensat af vores eksperter, så den passer til dit barns køn og udviklingsstadie.
  • Adgang til at sammensætte din helt egen HappyHello kuffert, hvor du kun betaler for de produkter du ønsker at lægge i din kuffert og så med op til 85% besparelse.
  • Alle HappyHello-familiens fordele online såvel som offline.

 

Vi hjælper dig i gang for kun 19 kr.

Hos HappyHello vil vi gerne hjælpe dig som nyt medlem i gang med HappyHello. Det gør vi ved at give dig en varm velkomst og første måneds adgang til HappyHello for kun 19 kr.

Sammensæt selv din kuffert eller få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg.

→ Prøv HappyHello i dag for kun 19 kr. – ved at klikke her

 

Har du nogle spørgsmål eller lignende dette indlæg ikke har besvaret så skriv endelig til hej@happyhello.dk så sidder vi klar til at hjælpe dig og din familie med svar :-)

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *