Har du et barn gemt i maven? Så er du måske HappyHellos kommende kreative familiemedlem? - HappyHelloHar du et barn gemt i maven? Så er du måske HappyHellos kommende kreative familiemedlem? - HappyHello

Har du et barn gemt i maven? Så er du måske HappyHellos kommende kreative familiemedlem?

  • 0 comments
ny-medarbejder

Har du et barn gemt i maven? Så er du måske HappyHellos kommende kreative familiemedlem?

– Gør din mor stolt og bliv en del af en legende hverdag hos HappyHello A/S.

Hos HappyHello søger vi endnu et familiemedlem, som ikke er bange for at kaste sig ud i alsidige opgaver. Det kan være alt fra marketing, kommunikation, produktstyring, kundeservice og en masse andre spændende samt ikke mindst udfordrende opgaver.

Er du typen, der ikke er bange for at tage et kamera i hånden og sætte nye produkter i en sammenhæng, så de bliver elsket af de skandinaviske Insta-moms? For efterfølgende at udfolde din fantasi med legende og fortællende kampagner på bl.a. de sociale medier?

Noget kunne også tyde på, at du har en online shopper gemt i maven og dermed vil elske at være med til at indkøbe samt styre alle vores tusindvis af produkter samtidig med, at du kan guide og hjælpe vores medlemmer gennem kundeservice til den absolut bedste oplevelse, der vil give enhver bag skærmen et smil på læben.

Dine arbejdsopgaver vil fra første dag udvikle dig og dine kompetencer – du vil blive udfordret og opkvalificeret løbende, så du kan blive blandt de absolut bedste.

Vil du gå smilende hjem fra legepladsen hver eneste dag? Så gør din mor stolt og dig selv rig på oplevelser!

Vi tilbyder fantastiske muligheder for en karriere i et digitalt startup i vækst – og så skader det nok ikke, når du fortæller mor, at du får fleksible arbejdstider, ansvar fra dag ét og den bedste “plejefamilie” hver eneste dag, du møder ind på legepladsen.

Send Jonas en mail med et lille skriv om dig selv og hvorfor du ønsker at være en del af HappyHello-familien. Mail sendes direkte til Jonas på jonas@happyhello.dk med emnet: “Jeg er jeres nye familiemedlem”. Vi vil løbende tage samtaler, indtil den rette legekammerat er kommet med i hulen – så send os straks din mail.

Vi søger i første omgang en praktikant med mulighed for fastansættelse senere.

Du kan læse nærmere omkring HappyHello her: www.happyhello.dk

Klappekage fra hele HappyHello-familien.

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *