Årh, den søde ventetid... Eller vent, er den nu også så sød? - HappyHelloÅrh, den søde ventetid... Eller vent, er den nu også så sød? - HappyHello

Årh, den søde ventetid… Eller vent, er den nu også så sød?

  • 0 comments
kvalme

Måske kommer dette ikke bag på dig, men hvis ingen har fortalt dig det endnu, så er en graviditet altså ikke KUN en dans på roser – selvom der selvfølgelig er alt det fede, såsom forventningens glæde, skanningerne og de små spark indefra maven osv. Der følger nemlig også en en del ubehag og gener med en graviditet (FOR NOGEN), nogle mere underlige end andre.

Så er du gravid eller planlægger du og din partner graviditet? Så er dette indlæg måske relevant for dig, her kommer nemlig en liste over nogle af de gener, som du måske ikke vidste ville komme i løbet af din graviditet.

Skærmbillede 2017-06-15 kl. 11.47.13

 

1.

I starten af graviditeten kommer alle “småskavankerne” (igen FOR NOGEN, for det er bestemt ikke alle der er lige uheldige!). Du bliver højst sandsynligt helt ENORMT træt. Træt som i, du er en omvandrende tornerose og føler nok ikke at du har sovet i 100 år. Men bare rolig, det går over… Siger de…

 

2.

Kvalme – Ja, den har du nok hørt et par gange før, et af de allermest populære graviditetssymptomer. “De fleste gravide oplever morgenkvalme.” Morgenkvalme?? Yeah right.. Det er nok nærmere 24-timers-/heldagskvalme… Der er bare ikke noget som lugten af spejlæg eller surt køleskab, som kan få det hele til at vende sig i dig og her snakker vi altså på alle tidspunkter af døgnet! Så er du en af de heldige, som slet ikke har oplevet kvalme (endnu – 7,9,13) Ja, så vær du ekstra glad for det!

kvalme

 

3.

TØJKRISER!! Jo længere hen i graviditeten du kommer, desto større bliver du sjovt nok også, og for de fleste, er det altså ikke kun maven der vokser. Du vil sikkert komme til at føle dig som et kæmpe telt i dine nyindkøbte sommerkjoler, blive frustreret over dilemmaet om dine bukser skal sidde helt oppe under babserne eller nede under maven, så du føler dig som en havnearbejder og så vil du sikkert komme til at undre dig over, hvor hurtigt en pæn t-shirt kan forvandle sig til en ret så stram croptop.

 

4.

Ligamentsmerter og plukkeveer bliver en del af din hverdag, når du er gravid. Så hvis du midt i træningen eller på gåturen, er nødt til at stoppe op, med foroverbøjet overkrop – ja, så er det nok én af delene du er vidne til og så kan du så gå resten af vejen hjem i skam og ligne én som har lavet i bukserne.

4a1cb8d420bb161b11401513049dd6ca

 

5.

Du kan godt regne med at nætterne bliver længere og længere, jo længere hen i graviditeten du kommer. For det første skal du sandsynligvis op og tisse 17 gange på en nat og så bruger du ca ⅔ af sengen, 34 vendinger og 16 stillinger på at lægge dig ordentligt til rette, før du kan lægge dig til at sove igen. At ligge på ryggen er et absolut no-go og sover du på siden, kan du ofte vågne op om morgenen med hold i nakken. Og som om det ikke var nok, så bliver du vækket med kramper i læggene hver 2. nat! Så kom ikke at sig, at vi kvinder ikke er forberedte på at skulle stå op om natten fordi baby græder – jeg tror vi er mere end klar til hvad end det skulle være!

turtle

 

6.

Du ved at du er i 3. trimester, når du taber noget på gulvet og bare tænker “fuck det!” og lader det ligge der indtil din kæreste på et tidspunkt samler den op.

Det er ingen hemmelighed at man tager på under en graviditet, men det der med pludselig ikke at kunne gå op ad 10 trapper uden at pruste som en overvægtig mand i 60’erne, havde man måske ikke lige regnet med…

Og hvad kan du egentlig gøre?? Når den lille stemme i hovedet på dig, beordrer dig til at købe Marabou med oreo, bland-selv-slik, pomfritter og snasket chokoladekage, så kan du jo ikke bare ignorere den, vel?

Skærmbillede 2017-06-15 kl. 11.47.02

 

Nu er du forberedt! Held og lykke med graviditeten!

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *