Vi søger endnu ung pakkemedarbejder til vores legeplads hos HappyHello! - HappyHelloVi søger endnu ung pakkemedarbejder til vores legeplads hos HappyHello! - HappyHello

Vi søger endnu ung pakkemedarbejder til vores legeplads hos HappyHello!

  • 0 comments
Skærmbillede 2017-07-12 kl. 20.04.36

Gider du heller ikke gå med aviser hele vinteren i regnvejr? Tømme stinkende flaskeautomater – ja eller blive ringet efter når fru. Jensen har spildt rødbeder ud over hele gulvet i supermarkedet når du ikke sidder i kassen og siger bip-bip-bip?

Vi kan godt forstå dig! Vi søger lige nu endnu en pakker, som er blandt de absolut vigtigste legekammerater for vores HappyHello-familie. M/K under 18 år og med 15-20 timer i sandkassen om måneden. Du skal være med til at give alle de skønne HappyHello-familier den bedste oplevelse hver eneste måned.

– Gør din mor stolt, og bliv en del af en legene hverdag hos HappyHello A/S.

 

Vi har haft alle ovenstående jobs – og derfor ved vi at du fortjener bedre!

Lad mig fortælle dig, hvordan vi havde det, da vi var i præcis disse jobs: Vi orkede ikke at gå med aviser om vinteren fordi vi blev våde, snottet og så var det møg kedeligt samtidig med vi ikke følte vi gjorde en forskel – men værst af alt, vi kunne ikke selv bestemme vores arbejdsdage!

At tømme stinkende flaskeautomater var heller ikke det fedeste. Husker ofte vi blev råbt af gennem hullet: “hvorfor kører maskinen nu ikke igen!”, “kom nu og orden maskinen – jeg har travlt!”, “hvorfor kan jeg ikke indløse mine flasker med tyske pantmærker!”. Råbene kom ofte fordi butikkens “klokke” ikke virkede og kunden havde stået der i nu 10 min, mens vi havde haft hænderne og hele vores tøj nede i gamle ølsjatter med aske – vi husker stadig stanken som hænger ved.

Ofte så nåede vi akkurat lige at få ølsjatterne, som folk brugte som askebærer ned over os – hvor kort efter den bestemte stemme i højtalerne kaldte; hvilket vi godt vidste betød at fru Jensen havde kommet til at skubbe en kvart palle med rødbeder ned i midtergangen. Nu vidste vi opgaven var endnu mere ulækker end den seneste i flaskeautomaten!

Som sagt – Vi mener du fortjener bedre!


Du vil blive en af vores vigtigste medarbejdere!

Det er ikke for sjov at vi søger en af vores vigtigste legekammerater i familien, da mindre ikke kan gøre det. Du bliver nemlig en af vores vigtigste medarbejdere. Uden dig vil vi ikke være i stand til at sende tusindvis af kufferter ud til familier i hele landet, som har fokus på at stimulere og udvikle børn gennem kreativ leg.

Vi søger en arbejdsom og grundig legekammerat til pakning. Du vil blive en del af vores seje lager-team, som pakker tusindvis af kufferter hver eneste måned til børnefamilier.

Gør din mor stolt, dig selv rig på gode oplevelser og skab glæde i tusindvis af børnefamilier.

Vi tilbyder fantastiske muligheder på en ung og familiær arbejdsplads – og så skader det nok ikke, når du fortæller mor at du får fleksible arbejdstider, ansvar fra dag ét, god løn og den bedste “plejefamilie” hver eneste gang du møder ind på legepladsen i Korsør.

Inden du ansøger kan du også se nederst på siden, hvor søde vi alle var som helt små :-)


Sådan ansøger du om at blive en del af HappyHello-familien.

Send en mail til Jonas på jonas@happyhello.dk med emnet: “Ny legekammerat melder sin ankomst”, hvis jobbet kunne være noget for dig vedhæft gerne foto. Vi vil løbende tage samtaler, indtil den rette legekammerat er klar til at sprede glæde til en masse børnefamilier.

Ønsker du at vide mere om HappyHello A/S kan du se en kort film og læse nærmere her: www.happyhello.dk/om-os

Klappekage fra hele HappyHello-familien.

 

ny-medarbejder

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *