Sådan får du mest ud af din FamilyWeek fra HappyHello - HappyHelloSådan får du mest ud af din FamilyWeek fra HappyHello - HappyHello

Sådan får du mest ud af din FamilyWeek fra HappyHello

  • 0 comments
weekplanner_happyhello_v1showoff2

Har du svært ved at overskue familiens travle uge? Der er ingen nemme løsninger, men med FamilyWeek fra HappyHello får du overblik over familiens eller den lilles aktiviteter og planer en hel uge frem.

I en travl hverdag, kan det indimellem være svært at få familieliv og de forskellige planer for ugen til at gå op i en højere enhed – ja eller bare huske alle planer. Især i en familie med en eller flere små, er kommunikationen vigtig, for at hverdagen kan køre.

Vores idé med FamilyWeek er at I som familie, kan danne et overblik over ugens planer, og derved gøre ugen lidt mere overskuelig for alle i familien og samtidigt vil det stilrene design af FamilyWeek pynte i hjemmet.


Sådan får du mest ud af din FamilyWeek

FamilyWeek skal kunne bruges uge efter uge og derfor er det ikke optimalt at skrive direkte på den. Find en ramme og hæng den op et centralt sted i hjemmet, som fx køkkenet, så du ved at du får kigget på den hver dag, og får set hvad dagen skal byde på.

Find en whiteboard tusch i det lokale supermarked eller online, så du kan skrive direkte på glasset/plastikken af rammen (find en tynd tusch, da dette giver mest muligt plads til at skrive på FamilyWeek). Når du skriver på glasset af rammen kan FamilyWeek genbruges igen og igen, uge efter uge.

Nu er der ingen undskyldninger for ikke at få en smule mere struktur på hverdagen i familien. Find rammen frem der passer ind i din families stil og indretning – derefter du kan straks komme i gang med planlægningen af den kommende uge om det så er babysvømning, møder med sundhedsplejersken eller hygge med mødre gruppen. Det er kun fantasien der sætter grænser!

God fornøjelse og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål til brugen af FamilyWeek by HappyHello.

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *