Nu kan du få din ekspert kuffert helt automatisk! - HappyHelloNu kan du få din ekspert kuffert helt automatisk! - HappyHello

Nu kan du få din ekspert kuffert helt automatisk!

  • 0 comments
AUTOMATISK KUFFERT

Få vores populære ekspert kuffert automatisk ligesom langt størstedelen af vores medlemmer!

Vores superseje hold af eksperter tester og vurderer de enkelte brands og produkter, som de efterfølgende sammensætter hver måned til ekspert kufferter som altid passer lige præcis til dit barns køn og udviklingsstadie. Grundidéen med ekspert kufferten er, at den er designet til at udfordre og udvikle dit barn gennem kreativ leg måned for måned i takt med at dit barn udvikler sig og hvor der er særligt fokus på at styrke dit barns motorik, sanser og sprog.

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 12.28.35


Nemmere, hurtigere, happier!

Vi på HappyHello arbejder altid på at gøre det hele lidt nemmere for dig som medlem og vi er derfor virkelig stolte over nu at kunne give dig muligheden for at tilmelde dig en automatisk ekspert kuffert til en pakkepris på kun 199 kr! Vi kan næsten ikke selv få armene ned af bare begejstring og der er ikke andet end fordele for dig ved at tilmelde dig allerede i dag, se bare selv:

  • Du glemmer ikke at bestille din kuffert!
  • Du får allerede din kuffert med posten den 5. i hver måned
  • Der er ingen forudbetaling eller -bestilling
  • Du kan altid tilføje ekstra fra HappyShop til din ekspert kuffert


Sådan tilmelder du dig hurtigt din automatiske ekspert kuffert

Vi er helt sikre på, at du selvfølgelig er lige så begejstrede som os og at du ligesom størstedelen af vores andre medlemmer ønsker automatisk at modtage den månedlige ekspert kuffert, så har vi udformet en lille guide til dig, som du kan følge:

  1. Log ind på https://happyhello.dk/konto/
  2. Tilvælg automatisk ekspert kuffert ved at sætte flueben i boksen
  3. Tryk derefter ja tak!


POP-UP BILLEDE
(Sådan ser skærmbilledet ud, når du tilmelder dig)

Og så er du simpelthen klar til at modtage din HappyHello ekspert kuffert i fremtiden. Send endelig en mail til hej@happyhello.dk, hvis der opstår problemer med tilmeldingen eller hvis du har spørgsmål.

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *