Hop med på malebølgen med hele familiens malebog - HappyHelloHop med på malebølgen med hele familiens malebog - HappyHello

Hop med på malebølgen med hele familiens malebog

  • 0 comments
FullSizeRender_7

HappyHello har endnu engang ét af sine egne produkter med i ekspert kufferterne – lad os derfor præsentere dig for hele familiens malebog med de skønneste og skøreste tegninger!

 

Denne måneds mor-gave er derfor ikke kun en gave til mor, det er derimod en gave som hele familien kan få stor glæde af – både hver for sig og sammen.

 

Der er nok ingen grund til at bruge for meget tid på at fortælle, hvad en malebog kan bruges til og hvordan den stimulerer de allermindste, men hvad kan mor egentlig bruge sådan en malebog til?

 

Det kommer nok ikke rigtig bag på nogle længere, at voksen-malebøgerne er på vej til at blive det nye sort og de vrimler frem på hylderne hos boghandleren, i supermarkedet og på nettet i print-selv-udgaver. Men hvorfor egentlig det? Se, det vil vi rigtig gerne fortælle dig lidt mere om.

 

Mor kan faktisk få det samme ud af malebøger som familiens mindste – det er en helt perfekt måde at skabe et roligt og afstressende rum, hvor tanker om vasketøj, indkøb, oprydning og de logistikmæssige udfordringer, når ungerne skal hentes, kan skubbes lidt til side. Altså bare for et kort øjeblik eller to… Du vil måske ligefrem opleve, hvordan tiden og fordybelsen i malebogen kan være med til at give dig et lidt større overskud og måske ligefrem øge din evne til at holde fokus, når familiens mindste afbryder dig og hiver dig i ærmet.

 

Brug malebogen til at skabe mor-tid, hvor du kan koble lidt fra hverdagen ved at nyde et stille øjeblik for og med dig selv, slippe kreativiteten løs og sætte kulør på efterårets måske lidt triste og grå dage.

 

Rigtig god fornøjelse og ikke mindst rigtig god malelyst!

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *