HappyHello - en god investering i dit barn - HappyHelloHappyHello - en god investering i dit barn - HappyHello

HappyHello – en god investering i dit barn

  • 0 comments
1296x728_When_Do_Newborn_Babies_Start_to_See-2-9_to_12_Months

HappyHello – en god investering i dit barn

Der er langt fra lånevirksomhed til udbyder af motorisk legetøj. Ikke desto mindre kan der drages paralleller herimellem. Lånevirksomheden Lendon.dk har netop anbefalet HappyHello til sine kunder via et blogindlæg om fritids-abonnementer. Dette er der en helt særlig grund til.

Som en del af en til tider noget udskældt branche, anser holdet bag Lendon.dk det som en vigtighed at råde og guide sine kunder til at opbygge en sund privatøkonomi. Derfor er det også vigtigt at give spalteplads til at fremhæve de koncepter, hvor produkt og pris går hånd i hånd. Det mener vi er tilfældet ved HappyHello.

Danskerne er uden tvivl glade for at abonnere på pakkeløsninger, som kan gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig. Der er ingen grænser for, hvilke hverdagsproblematikker vi kan abonnere os til en løsning på. Dog kan de mange muligheder hurtig løbe op i et pænt beløb.

 

Motorisk udvikling er en investering i dit barn

Det har vist sig, at hvert tredje danske barn har motoriske problemer. Ifølge Charlotte Runge som er ekspert i børn og motorik, skyldes det især, at børn spejler sig i voksne – og de har oftest en alt for stillesiddende adfærd. Vi snakker meget om børns brug af eksempelvis iPad og generel mangel på motion i hverdagen. Dette har altså nu fået konsekvenser for Danmarks yngste generation.

Mange børn starter i folkeskolen med eksempelvis en dårlig balance eller manglende færdigheder i at tegne og det har betydning for deres sociale liv. Hvis ikke de motoriske sanser er blevet stimuleret, så kan det være svært for barnet at være til stede i en leg. Ifølge Charlotte Runge er barnets motoriske udvikling altså noget, som du som forælder bør være opmærksom på allerede ved vuggestuealderen.

 

Men er det dyrt?

Abonnementsløsninger kan som tidligere beskrevet hurtigt blive en dyr post i budgettet. Derfor er det vigtigt, at I i familien gør op med jer selv, hvor behovet er størst. De fleste familier abonnerer på musik- og streamingtjenester, såvel som der oftest også skal gøres plads til mobil- og internetabonnementer. Så er der plads til mere?

Med en ekspert kuffert fra HappyHello er du hver måned sikret fælles underholdning til dig og dit barn – og samtidig vil produkterne være med til at styrke dit barns sanselige udvikling. Produktet lægger op til samvær mellem barn og forælder, og samtidig er det en investering i dit barns fremtid. Netop derfor mener Lendon.dk at HappyHello er et fantastisk bud på at være Danmarks bedste fritids-abonnement.

 

Gæsteindlæg af Lendon.dk

 

 

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *