Husk underholdningen til dine børn på bilferierne - HappyHelloHusk underholdningen til dine børn på bilferierne - HappyHello

Husk underholdningen til dine børn på bilferierne

  • 0 comments
BarnIBilen

Der er ikke længe til, at vinterferien så småt banker på og det er for mange børnefamilier i Danmark lig med skiferie – hvor de fleste familier også vælger, at ferieformen er kør-selv. Her har man som familie mulighed for helt selv at bestemme tempoet, ruten, men man har samtidig også friheden til at planlægge de seværdigheder og aktiviteter, der passer allerbedst til ens egen familie. Når det er sagt, så byder en kør-selv-ferie naturligvis også på en del mere planlægning og en masse timer i bilen – og for børnene kræver det underholdning på bagsædet.

Men det er jo her, hvor vi kommer ind i billedet, for det har vi naturligvis løsningen på!

Ferietid med garanti for ro på bagsædet

Der er ingen tvivl om, at kør-selv-ferienmed garanti vil kunne sikres ro på bagsædet med en af vores kufferter. Vielsker at sammensætte vores ekspert kufferter, så der altid er taget højde for både barnets alder og udviklingsstadie, så mor og far er sikret, at disse kufferter passer helt perfekt til lige netop deres barn. Det er også vigtigt at understrege, at legetøj ikke bare er legetøj – det er derfor vigtigt at finde lige netop det legetøj, der vil sikre allermest glæde, men som også vil udvikle og stimulere på de lange køreture.

Vores superseje ekspertteam lægger stor vægt på, at alle kufferter indeholder legetøj, der sikrer og bidrager til udviklingen af de børns motorik, sanser og sprog. Mor og far vil da også opleve, at køreturene kommer til at gå som en leg – en kreativ leg samtidig med at de små kommende feriegæster har fået styrket deres koncentration, koordination, rytmik, indlæring og fantasi, inden ferien skal indtages og bare nydes.

Tag HappyHello med på kør-selv-ferien

Så husk, når du begynder at stresse lidt over planlægningen af familiens helt store kør-selv-ferie, at du altid kan slippe for lidt af planlægningen ved at besøge os og vær sikre på, at du er tilmeldt vores ekspert kuffert. På den måde er du sikret, at der hver måned (uanset om det er ferie eller ej) lander en kuffert pakket af vores ekspertteam og skræddersyet til lige netop dit barn. Vi tør også godt at garantere, at små som store børn vil blive ellevilde over at få deres helt egen kuffert med på ferien. En kuffert, der vil være lig med ro, underholdning og stor legelyst på bagsædet i mange, mange timer og som uden tvivl også vil være med til at skyde ferien godt i gang for mor og far.

Du kan altid få mange flere gode rejsetips, -tricks, do’s and dont’s til familieferierne eller læse rejseblogs fra hele verden ved at klikke ind på: anatolienrejser.dk

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *