Rejsesættet du ikke vil undvære! - HappyHelloRejsesættet du ikke vil undvære! - HappyHello

Rejsesættet du ikke vil undvære!

  • 0 comments
spisesæt

Rejsesættet du ikke vil undvære!

Vi hos HappyHello er stolte over at kunne præsentere dette fine rejsesæt.

Dette smarte og meget nyttige rejsesæt med ske og skruelåg, med plads til opbevaring, er ideelt til ham/hende som altid er på farten eller hvis baby skal have mad med, når I skal ud ad døren.

Koppen kan fx bruges til opbevaring af diverse mejeriprodukter og det lille rum øverst på koppen, som opbevaring til mysli, bær eller andet topping. Du kan også røre dig en lækker dip og komme den i toplåget og skrælle og skære nogle gulerods- og agurkestave og på den måde kan du altid have morgenmaden eller mellemmåltidet med på farten, både til dig og dit barn.  

Til baby eller tumlingen er beholderen altså også smart! Kom grødpulver i låget og tilsæt kun vand, når du skal lave grød til baby når du er ude – det er smart og det sparer samtidig den travle mor for en masse tid. Win-win!

Du kan også blende en smoothie hjemmefra og komme den i koppen. Man kan nemlig skrue toppen af, hvis man ikke skal have noget topping med, og så passer den perfekt ned i kopholderen i bilen eller på barnevognen.

 

Har du yderligere spørgsmål eller lignende kan du blot sende en mail til os på hej@happyhello.dk så sidder vi klar til at hjælpe dig :-)

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *