Endnu en skøn anmeldelse af HappyHello - HappyHelloEndnu en skøn anmeldelse af HappyHello - HappyHello

Endnu en skøn anmeldelse af HappyHello

  • 0 comments
img_5948-e1519645421553

Vi elsker simpelthen at pakke en masse kuffert med superspændende, lærerige og motorisk stimulerende legesager til alle jeres skønne børn – ja, vi ELSKER faktisk bare vores arbejde og alle vores medlemmer.

Men vi elsker også ros og helt ærligt, hvem gør ikke det engang imellem? Vi er altid åbne over for feedback og konstruktiv kritik, fordi vi mener, at det er den absolut bedste måde for hele tiden at udvikle sig på og ikke mindst gøre tingene endnu bedre. Men vi kan altså ikke sige os fri for, at der ikke findes noget meget bedre end at få af vide, at vi lykkes med de ting, vi laver.

HappyHellos ekspert kuffert

Vi har pakket og sendt en ekspert kuffert til lille (og virkelig lækre) Valdemar på 3 måneder, som i den grad manglede noget legetøj 😉 Vi fik vores superseje eksperthold til at pakke en kuffert med lige netop de ting, som vi mener, man har brug for med en lille lækker dreng på 3 måneder.

Christina skriver selv, at hun ikke har så meget legetøj til lille Valdemar endnu, så derfor var kufferten fra HappyHello også en oplagt mulighed for at få nogle ting, som var tilpasset lige netop Valdemars alder og udviklingstrin:

“Kufferten ser, ved første øjekast ikke ud af meget, men det ydre snyder. I kufferten er der virkelig mange gode ting. Der er en Oball – som jeg virkerlig har undervurderet i mine tanker – den er et klart hit hos Valdemar! 2 rangler, en blæksprutte der kan hænges op – også virkelig et hit hos V – en nusseklud, 2 hagesmækker og en familiekalender. Der er hverken for meget eller for lidt, og al legetøjet er perfekt til en baby på omkring 3 måneder.”

Du kan her læse, hvad Valdemar og hans mor Christina synes om kufferten og HappyHello.

Læs hele indlægget på minmave her:
https://blogs.min-mave.dk/minlilleverden/allerede-3-maaneder.html

 

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *