Mustlooks til børneværelset! - HappyHelloMustlooks til børneværelset! - HappyHello

Mustlooks til børneværelset!

  • 0 comments
46121945a623df74ce4fc0aa8996692e--baby-grey-nursery-silver-nursery

Foråret er så småt ved at gøre sit indtog i Danmark og det betyder lysere dage, lidt mere (eller forhåbentlig meget mere!) solskin, lunere vejr og måske også forårsrengøring! Det er det knap så sjove ved foråret, men det er simpelthen så lækkert, når det endelig er overstået og alt vintertøjet er pakket væk, huset er ryddet op og det hele dufter friskt og forårsagtigt.

Men foråret kan samtidig også være tid til at få kigget lidt nærmere på børneværelserne; pakke alle de legesager som ikke længere bliver brugt sammen, rykke rundt så der bliver mere plads til leg og hygge eller måske give det hele en lille make-over med lidt maling og nye møbler.

Vi har i hvert fald samlet lidt tips, tricks og lækre billeder til inspiration – fra os til jer! Så dyk ned i fine nordiske børneværelser med smarte og unikke løsning og et lille touch af pastel (fordi vi virkelig bare ELSKER pastelfarver og helt ærlig, hvem gør ikke det?)

4dd7f694457b6647f7c5689916ced032--scandinavian-baby-room-scandinavian-style  VAEG-09_WALL._Childrens_room.Boyish.Low-kopi_large

childrens-room-scandinavian-design1  f15494bd71eb67740a905d1fb650ed94

skandinavisk-babyvaerelse  Sky-ur-samt-sov-godt-på-pigeværelse

bornevarelse  børneværelse

Se flere fine, fine billeder på vissevasse.dkvillavejen.dk og signemorkebergsjostrom.dk

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *