Vi kan ikke få armene ned...igen! - HappyHelloVi kan ikke få armene ned...igen! - HappyHello

Vi kan ikke få armene ned…igen!

  • 0 comments
29790311_10155053130616792_2739247678016716800_n

Endnu er der et fantastisk indlæg om HappyHello, denne gang er det af Dennis Rassing (Faderstuen), der har blogget på minmave.dk.

Dennis og hans skønne lille datter på 2 1/2 år har prøvet en af vores ekspert kufferter og her er et lille udpluk af, hvad de syntes om den:
“…når man som jeg, og sikkert (læs: forhåbentlig) også mange andre forældre, går og bekymrer sig om sine børns udvikling, så er det godt, at der er folk derude, der tænker på netop dét.”

“Alle tingene, var noget som vi kunne se hun gad. Hun blev både glad og begejstret, og kunne ret intuitivt finde ud af det hele, uden den store forklaring. Jeg var helt reelt overrasket over, hvor godt de havde ramt hendes alder. Jeg mener, jeg bor sammen med min datter, og jeg kan have svært ved at finde ud af, hvad jeg skal købe til hende, for at give hende den rigtige udfordring, uden at den er for svær eller kedelig.”

Vi bliver simpelthen altid så glade og stolte over alle de fine og rosende ord – og vi kan simpelthen ikke lade være med at dele alle de her historier med jer. For de er netop grunden til at vi knokler en vis del ud af bukserne. Hver dag. Alle dage.

“…sagerne fra kufferten, behøvede vi ikke engang at åbne den, før det virkede. Selve kufferten var spændende nok, og som hun selv sagde: “Den er (s)maaart, far!” Er det ikke bare alt for sødt sagt?

Hvis du har fået lyst til at læse hele Dennis’ (og hans datters) indlæg, så klik her: https://blogs.min-mave.dk/faderstuen/udfordre-sit-barn.html

Share Social

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *