Spørgsmål & Svar - HappyHelloSpørgsmål & Svar - HappyHello

Spørgsmål & Svar

Du har helt sikkert nogle spørgsmål til HappyHello og vi er prøvet at komme dig i forkøbet, så du så vidt muligt altid kan få svar på dine alle spørgsmål. Vi har derfor nedenfor listet de oftest stillede spørgsmål med besvarelse.


Skulle der være nogle spørgsmål, som du ikke fik svar på her, kan du altid sende en mail til os på: hej@happyhello.dk, hvor vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.


Hos HappyHello kan du som medlem hver måned købe en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg til kun indkøbsprisen. Du kan blive en del af HappyHello-familien helt fra du er gravid til dit barn er 6 år.

Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse og sammensætte din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie – således at kufferten bidrager til udviklingen af lige netop dit barn. Her har du samtidig mulighed for at tilmelde dig automatisk ekspert kuffert, så du slipper for al besværet. Læs mere om automatisk ekspert kuffert her)

Få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg eller sammensæt selv din egen kuffert med lige netop de produkter, som du har lyst til.  

Alle bestilte og automatisk kufferter samt køb bliver afsendt én gang om måneden, hvilket er den 5. i måneden eller først kommende hverdag efter, med GLS.