Spørgsmål & Svar - HappyHelloSpørgsmål & Svar - HappyHello

Spørgsmål & Svar

Du har helt sikkert nogle spørgsmål til HappyHello og vi er prøvet at komme dig i forkøbet, så du så vidt muligt altid kan få svar på dine alle spørgsmål. Vi har derfor nedenfor listet de oftest stillede spørgsmål med besvarelse.


Skulle der være nogle spørgsmål, som du ikke fik svar på her, kan du altid sende en mail til os på: hej@happyhello.dk, hvor vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.


Der findes to slags medlemskaber hos HappyHello. Et medlemskab, hvor du automatisk hver måned modtager en af de populære kufferter sammensat af vores eksperter. Derudover findes der et HappyShop medlemskab, hvor du selv kan sammensætte og købe din kuffert, når du ønsker det og kun til indkøbspriser. Alle medlemmer kan benytte sig af HappyShop.

Du kan blive en del af HappyHello-familien helt fra du er gravid til dit barn er 6 år.

Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie – således at kufferten bidrager til udviklingen af lige netop dit barn. Vi kalder disse kufferter for ekspert kufferter.

Få vores eksperter til at overraske din familie med en automatisk ekspert kuffert hver måned, der bl.a. er med til at udvikle og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg.

Alle ekspert kufferter og sammensatte bliver afsendt én gang om måneden, hvilket er den 5. i måneden eller først kommende hverdag efter, med GLS.