Hvad er HappyHello? - HappyHelloHvad er HappyHello? - HappyHello

Om osEn kuffert der inspirerer til kreativ leg og samtidig udvikler dit barn

Sæt dig godt til rette, for så vil jeg fortælle dig lidt om HappyHello-familien.

Hos HappyHello kan du hver måned bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barn gennem kreativ leg. Du kan blive en del af HappyHello-familien, hvis du er gravid eller har et barn på op til 6 år.

Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie - således at kufferten bidrager til udviklingen af dit barn. Du har også mulighed for selv at sammensætte din kuffert ud af alle vores produkter, som du som en del af familien får eksklusiv adgang til og til markedets aboslut bedste priser.

Sammensæt selv din kuffert eller få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. Du kan med dit medlemskab købe alle vores kufferter og produkter med store besparelser og til markedets bedste priser.

 

Vi har studeret småbørns udvikling
Alle kufferter du ønsker sammensat af vores eksperter er nøje udvalgt og tilpasset, for at inspirere til kreativ leg i familien og samtidig udvikle og udfordre den lille. Når du bestiller en kuffert fra eksperterne er den tilpasset barnets køn og udviklingsstadie.

Vi har erfarne pædagoger, der sammensætter kufferterne således, at de bidrager til udviklingen af dit barns motorik, sanser og sprog. Alle familiemedlemmer kan opleve produkter og temakufferter, der bl.a. styrker dit barns kreativitet, koncentration, fantasi, sprog, rytmik, koordination, indlæring og meget mere.

 

Hvilke produkter er der i en kuffert?
Med dit HappyHello medlemskab får du adgang til alle vores produkter. Sammensæt selv din kuffert eller lad vores eksperter udvælge de rette produkter, som passer netop til dit barns køn og udviklingsstadie. Vi har godt tusinde produkter du eller vores eksperter kan tilføje til din kuffert. Det bedste ved det hele er at du kan se på alle produkter, hvordan de styrker dit barns udvikling. Du vil hurtigt opleve store besparelser på priserne forhold til hvad du ellers er vant til at betale. Vi har lige nu en gennemsnitlig besparelse på produkter på 50% og op til 85%.

Sammensætter du selv en kuffert bestemmer du selv produkterne, prisen på kufferten samt hvor mange produkter du ønsker i din kuffert. På den måde kan du lave en kuffert, som er tilpasset din families ønsker, budget og behov. Du vil også her kunne tilføje en del større produkter.

Eksperternes HappyHello kuffert indeholder 4-6 produkter udvalgt på baggrund af dit barns køn og udviklingsstadie, en gave til mor og utallige andre medlemsfordele. Disse kufferter kan du købe til kun 199 kr. med dit månedlige medlemskab – svarende til vores indkøbspris!Det får du med i dit månedlige medlemskab af HappyHello 2.0?

 • Adgang til godt 1.000 populære produkter fordelt på de mest populære mærker med op til 85% besparelse (nuværende gennemsnitlig besparelse er 50%). Du kan se på alle produkter, hvorledes de kan udvikle dit barn gennem kreativ leg.

 • Mulighed for at købe den populære HappyHello ekspert kuffert til kun 199 kr. som er sammensat af vores eksperter, så den passer til dit barns køn og udviklingsstadie.

 • Adgang til at sammensætte din helt egen HappyHello kuffert, hvor du kun betaler for de produkter du ønsker at lægge i din kuffert og så med op til 85% besparelse.

 • Alle HappyHello-familiens fordele online såvel som offline.

 • Du kan se nogle af alle de lækre mærker vi forhandler her

  Vi hjælper dig i gang for kun 19 kr.
  Hos HappyHello vil vi gerne hjælpe dig i gang. Det gør vi ved at give dig en varm velkomst og første måneds adgang til HappyHello for kun 19 kr. Sammensæt selv din kuffert eller få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg – du kan købe kufferterne eller produkterne til kun indkøbsprisen med dit medlemskab.

  → Prøv HappyHello i dag for kun 19 kr. - ved at klikke her