Om HappyHello - HappyHelloOm HappyHello - HappyHello

Om osEn kuffert, der inspirerer til kreativ leg og samtidig udvikler dit barn

Sæt dig godt til rette, for så vil vi fortælle dig lidt om HappyHello-familien:

Der findes to slags medlemskaber hos HappyHello. Et medlemskab, hvor du automatisk hver måned modtager en af de populære kufferter sammensat af vores eksperter. Derudover findes der et HappyShop medlemskab, hvor du selv kan sammensætte og købe din kuffert, når du ønsker det og kun til indkøbspriser. Alle medlemmer kan benytte sig af HappyShop.

Du kan blive en del af HappyHello-familien helt fra du er gravid til dit barn er 6 år.

Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie – således at kufferten bidrager til udviklingen af lige netop dit barn. Vi kalder disse kufferter for ekspert kufferter.

Få vores eksperter til at overraske din familie med en automatisk ekspert kuffert hver måned, der bl.a. er med til at udvikle og stimulere dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg.

 

Vi har studeret småbørns udvikling
Alle produkterne i kufferterne, om det er én automatisk ekspert kuffert eller én du selv sammensætter, er nøje udvalgte og tilpasset for at inspirere til kreativ leg i familien og samtidig udvikle og udfordre den lille. Når du bestiller en automatisk ekspert kuffert vil vores skarpe eksperthold sørge for, at den altid er tilpasset lige netop dit barnets køn og udviklingsstadie.

Vi har erfarne pædagoger på holdet, som altid sammensætter kufferterne således, at de bidrager til udviklingen af dit barns motorik, sanser og sprog. Alle familiemedlemmer vil derfor opleve ekspert kufferter og produkter, der bl.a. styrker dit barns kreativitet, koncentration, fantasi, sprog, rytmik, koordination, indlæring og meget mere.

 

Hvilke produkter er der i en kuffert?
Med dit HappyHello medlemskab får du altid adgang til alle vores produkter via HappyShop. Lad vores eksperter udvælge de rette produkter, som passer netop til dit barns køn og udviklingsstadie eller sammensæt selv din egen kuffert. Vi har nemlig godt tusinde produkter, som du eller vores eksperter kan tilføje til din kuffert.

En automatisk ekspert kuffert fra HappyHello indeholder mellem 4–6 produkter, der er nøje udvalgt på baggrund af dit barns køn og udviklingsstadie og utallige andre medlemsfordele. Dette medlemskab koster fra 286 kr. pr. måned + 29 kr. i fragt.

Vælger du derimod selv at sammensætte en kuffert, bestemmer du selv både produkterne, antallet af produkter, du vil have med i din kuffert og på den måde også prisen på din kuffert. Du har altså mulighed for at skræddersy en kuffert, som er tilpasset din families ønsker, behov og budget.

Du kan se nogle af alle de lækre mærker vi forhandler her

Se vores kufferter og kom prøv HappyHello i dag!
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores HappyHello-familie sammen med vores mere end tusindvis af glade børnefamilier alene i Danmark. Få vores eksperter til at overraske din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulerer dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg eller sammensæt selv din kuffert.

→ Læs mere om de forskellige medlemskaber og bestil her


Det får du med i dit månedlige medlemskab af HappyHello?

  • Adgang til godt 1.000 populære produkter fordelt på de mest populære mærker med op til 85 % besparelse (nuværende gennemsnitlig besparelse er 50 %). Du betaler kun indkøbsprisen. Du kan altid se på alle vores produkter, hvordan de styrker og udvikler dit barn gennem kreativ leg.

  • Mulighed for at købe den populære HappyHello ekspert kuffert til en pakkepris på kun 199 kr., som er sammensat af vores eksperter, så den passer til dit barns køn og udviklingsstadie. Du kan samtidig slippe for al besværet ved at tilmelde dig automatisk ekspert kuffert, så du ikke glemmer at bestille din månedlige kuffert.

  • Mulighed for at tilføje ekstra produkter fra HappyHello shoppen til din ekspert kuffert

  • Adgang til at sammensætte din helt egen HappyHello kuffert, hvor du kun betaler for de produkter, du ønsker at lægge i din kuffert og så med op til 85 % besparelse.
  • Alle HappyHello-familiens medlemsfordele.

  • Du kan se nogle af alle de lækre mærker vi forhandler her