Ansøg om at blive eksklusiv ambassadør - HappyHelloAnsøg om at blive eksklusiv ambassadør - HappyHello
HappyHello_ambassadør

Ansøg om at blive ambassadør for HappyHello

Yahooo og velkommen til dig og din familie! Vi har nu efter massiv efterspørgsel gjort det muligt for dig at ansøge om at blive ambassadør for HappyHello-familien og de populære kufferter, der hver måned sendes ud til tusindvis af glade børnefamilier alene bare i Danmark.

Flere i vores HappyHello-familie er så glade for deres månedlige medlemsskaber og kufferter, at de deler deres gode oplevelser i mødregruppen, vuggestuen, børnehaven, blandt veninder og meget mere. Det er vi utrolig taknemmelige for og vil gerne give lidt igen til dig som vores potentielle ambassadør. Nu bliver det  bare endnu sjovere for dig at dele din gode HappyHello oplevelse eller øge kendskabet til de populære månedlige kufferter.


Kan vores mission matche din?

HappyHello blev stiftet for to år siden af søskendeparret Maria og Jonas, da de havde en overordnet mission om at styrke børns udvikling og indlæring gennem kreativ leg i familien.

Et fælles mål med udgangspunkt i, at alle børnefamilier skal have samme muligheder for at inspirere, udvikle og udfordre deres barn gennem kreativ leg. Fra start har det været søskendeparrets mission at give alle børnefamilier netop denne mulighed ved månedlige overraskelses kufferter fra HappyHello.

 

Hvad er HappyHello?

Hos HappyHello kan du som medlem hver måned få en kuffert, som er tilpasset til dit barns køn og udviklingsstadie af vores eksperter. De populære HappyHello kufferter er fyldt med lækre produkter, som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg. Du kan blive en del af HappyHello-familien helt fra du er gravid til dit barn er 6 år.

Vores eksperter overrasker din familie med en kuffert, der bl.a. udvikler og stimulerer dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. Du kan som medlem også tilkøbe ekstra produkter, bleer og meget andet gennem HappyShop til kun indkøbspris.

 

HappyHello_banner-ambassadør-how

henvis-ambassadørprogram


Giv 100 kr. rabat og få selv en gratis kuffert

Vi har nu gjort det muligt, at du som samarbejdspartner/ambassadør kan henvise en veninde eller bekendt til HappyHello-familien og samtidigt få en måneds ekspert kuffert sammensat af vores eksperter, så det passer til dit barns udviklingsstadie eller din termin.

Når du er ambassadør optjener du en kuffert pr. medlem du henviser til HappyHello, og det bedste ved det hele er, at din veninde/henvisning får 100 kr. rabat på deres første kuffert hos HappyHello. Det er win-win, og vi er stolte af at kunne give dig som ambassadør muligheden for dette.

 

Sådan optjener du gratis kuffert eller gavekort som ambassadør

Henvis en følger, veninde, ven, bekendt eller en helt anden og få en gratis ekspert kuffert fra HappyHello eller optjen gavekort til køb af produkter til indkøbspris i HappyShop. Den følger eller veninde du henviser får eksklusivt med din kode 100 kr. rabat på deres første HappyHello kuffert.

  • Fortæl dem om vores HappyHello kufferter på: www.happyhello.dk/familie
  • Få dem til at vælge deres ønskede medlemskab og periode.
  • I gavekortfeltet indtaster personen din gavekortkode.

    De får 100 kr. rabat på deres første kuffert og du modtager en gratis kuffert.

 

Du modtager én gang om måneden en status på, hvor mange medlemmer, du har henvist, og dermed også hvor mange ekspert kufferter, du selv har optjent samt dit tilgodehavende hos HappyHello.

Går du hen og henviser mange medlemmer og har mere end 8 kufferter til gode, så bliver du eksklusiv samarbejdspartner, hvilket betyder, at du pr. medlem, du henviser, får gavekort på 125 kr. til vores produkter (værdi 250 kr. /gennemsnit 50% besparelse) i HappyShop.

Det vil altså sige, hvis du henviser mange medlemmer kan det hurtigt blive en rigtig god forretning både for dig som ambassadør og for dem, du henviser, som sparer mange penge via dit eksklusive tilbud som ambassadør.

 

HappyHello_banner-ambassadør-ansøg


Sådan kommer du godt i gang, når du er blevet ambassadør

Vi kan som start anbefale, at du tager udgangspunkt i din egen familie og dennes behov. Til start kan du frit benytte alle vores billeder på Facebook, Instagram samt hjemmeside indtil du modtager din første kuffert.

For at opnå flest mulige henvisninger og gøre flest mulige i dit netværk glade for den eksklusive rabat, du kan tilbyde anbefaler vi også, at du tager nogle gode billeder af dine kufferter og bruger disse til at markedsføre dit eksklusive samarbejde med HappyHello.

 

Sådan ansøger du om at blive ambassadør

Vi har lige nu åbnet, for at du kan ansøge om at blive ambassadør for HappyHello ved at sende en mail direkte til Jonas på jonas@happyhello.dk som også kan hjælpe dig med yderligere spørgsmål eller lignende, du kunne være i tvivl om.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, der blot kort skal indeholde et par linjer om, hvorfor du og din familie bør blive ambassadør for HappyHello.